Bosna BH Gas osamila se na vrhu tabele

Večerašnjom pobjedom nad Izviđačem

Bosna BH Gas osamila se na vrhu tabele

A. Beganović

Bosna BH Gas u zaostaloj utakmici 15. kola Premijer lige za rukometaše savladala je Izviđač u Ljubuškom rezultatom 26:21. Studenti su se ovom pobjedom osamili na vrhu tabele.

Ljubuški je dosta bolje otvorio utakmicu, poveli su sa 3:0. U jednom trenutku imali su prednost 7:3. Međutim, Bosna do kraja poluvremena uspjeva preokrenuti i na odmor odlazi sa prednošću od 10:9.

Bosna u drugom dijelu pravi seriju od 3:0 i do kraja je držala konce igre i slavila sa 26:21. Ovom pobjedom Studenti su ostali usamljeni na vrhu i još uvijek su neporaženi.

Igor Karačić bio je najefikasniji u redovima Bosne sa osam golova, dok je Danijel Mesarić četiri puta tresao mrežu Ljubušaka. Treba istaći i dobru partiju golmana Bosne Dragana Marjanca koji je imao 16 odbrana. Kod domaćih Boras je postigao četiti gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije