Bosna, Krivaja i Čapljina nastavljaju takmičenje u Kupu BiH

Bosna, Krivaja i Čapljina nastavljaju takmičenje u Kupu BiH

A. Beganović

Odigrana su tri susreta 2. pretkola Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše, a do pobjeda su stigli Bosna BH Telecom, Krivaja i Čapljina.

Prolaz dalje u najmasovnijem takmičenju osigurali su rukometaši Bosna BH Telecoma, Krivaje i Čapljine.

Najzanimljiviji susret odigrali su Leotar i Bosna BH Telecom. U dosta dobroj rukometnoj predstavi izabranici Zuhdije Korkarića savladali su Leotar rezultatom 27:26, tako da će derbi 16. kola Premijer lige sa Čelikom dočekati u dobrom raspoloženju.

Krivaja pred svojim navijačima nije imala problema sa oslabljenim Gradačcem (37:30), dok je Čapljina bila ubjedljiva protiv Kaknja (39:28).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije