Nikola Karabatić nakon utakmice sa Slovenijom

"Bosna me iznenadila, dokazali su da mogu igrati na SP"

Rukometna reprezentacija Francuske djeluje nezaustavljivo i ide ka svom novom svjetskom zlatu, čime će objediniti sve tri velike titule. 

Evropsko prvenstvo su osvojili prošle godine, Olimpijadu u Londonu, a sada idu ka tituli prvaka svijeta. Jedan od ključnih igrača na putu ka tituli prvaka mogao bi biti Nikola Karabatić, najbolji francuski i po mnogima najbolji rukometaš svijeta. 

"Zadovoljan sam današnjom utakmicom. Odigrali smo jako dobro. Slovenija je teško davala golove, igrali smo sjajnu odbranu. Danas je bila skoro perfektna utakmica. Španija će željeti revanš za prošlo Evropsko prvenstvo. Oni su jedna od najboljih reprezentacija na svijetu," kaže Karabatić i dodaje: 

"Pokušao sam gledat sve utakmice, ali nisam mogao zbog istih termina utakmica. Vidio sam kako je Bosna igrala, malo im je nedostajalo da prođu. Dokazali su da mogu igrati na ovom nivou i baš su me iznenadili," kaže Karabatić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.