Bosna razbila Krivaju

Pobjeda sarajevskog tima

Bosna razbila Krivaju

M. Šljivak

Rukometaši sarajevske Bosne pobijedili su večeras Krivaju iz Zavidovića u susretu Kupa Bosne i Hercegovine. Na kraju je rezultat glasio 43:30 za Bosnu.

Dominirao je sarajevski tim u ovom meču. Od samog početka su nametnuli svoj ritam igre, pa su već na poluvremenu ove jako efikasne utakmice imali šest golova prednosti, 22:16.

Nastavila je domaća ekipa s boljom igrom i u drugih 30 minuta. Prednost se iz napada u napad povećavala,, a na kraju je Bosna slavila pobjedu od 13 golova razlike.

Pet igrača Bosne postiglo je pet golova u ovom meču (Šarenac, Lingo, Osmanhodžić, Travančić, Balta), dok je Edin Klis na drugoj strani postigao devet golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi