Bratski derbi ponovo pripao Igoru Karačiću

U duelu Vardara i Meškova

Bratski derbi ponovo pripao Igoru Karačiću

Ivan Karačić je sa svojim Meškov Brestom poražen na gostovanju u Skoplju protiv Vardara za kojeg je nastupao njegov brat Igor.

Hrvatski reprezentativac je ponovo imao više uspjeha od bosanskohercegovačkog jer ga je još jednom savladao u kratkom vremenskom roku, ovoga puta u dresu svog kluba.

Vardar je slavio sa 28:25 a utjehu Ivanu može predstavljati podatak da je bio efikasniji od brata sa druge strane. To i nije bio tako težak zadatak budući da se Igor nije upisivao u strijelce dok je naš reprezentativac postigao jedan gol.

Najefikasniji pojedinac susreta bio je ruski reprezentativac iz redova Vardara Timur Dibirov sa osam pogodaka.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

SEHA:

Vardar - Meškov Brest 28:25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.