Bruka EHF-a: Mileni Knežević samo dva susreta suspenzije

Nakon divljačkog udaranja

Bruka EHF-a: Mileni Knežević samo dva susreta suspenzije

A. Beganović

Evropska rukometna federacija još jednom je pala na ispitu. Naime, EHF je suspendovao crnogorsku reprezentativku i rukometašicu Budućnosti, Milenu Knežević, na samo dvije utakmice zbog udaranja Anite Gorbicz.

Podsjetimo, pred sami kraj susreta Budućnost - Gyori, Knežević je ničim izazvana glavom udarila Anitu Gorbicz, te je tako bacila mrlju na svoju sportsku karijeru.

Ovaj incident zgrozio je sportsku javnost, a EHF je reagovao na sebi svojstven način, odnosno crnogorsku sportašicu, ako se tako može nazvati, suspendovao je samo dvije utakmice.

Jednu utakmicu suspenzije Milena je već odradila, a propustit će još samo polufinale Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.