Bugojno spremno za turnir "Rukomet je moja budućnost"

Međunarodni rukometni turnir

Bugojno spremno za turnir "Rukomet je moja budućnost"

S. Mlaćo

U Bugojnu će se od 13. do 16. aprila održati Peti međunarodni rukometni turnir "Rukomet je moja budućnost" na kojem će nastupati kadetske reprezentacije Slovenije, BiH, Poljske, Makedonije, Hrvatske, Austrije, Katara i Švicarske.

U grupi "A" nalaze se: Slovenija, BiH, Poljska i Makedonija.

U grupi "B": Hrvatska, Austrija, Katar i Švicarska.

Turnir koji će se održati u KSC-u Bugojno otvorit će duelom Slovenija i BiH u 10 sati, a svečana ceremonija otvaranja zakazana je za 16:45.

U subotu se igraju polufinalni mečevi, a u finalni meč te treće mjesto i za ostala mjesta na turniru igra se u nedjelju.

U samom gradu Bugojnu i šire vlada veliko interesovanje za ovaj ekstra kvalietni turnir, a organizatori ovih dana rade sve kako bi sama organizacija turnira protekla uspješno kao i ranijih godina. Svi se nadaju dobroj posjeti i kvalitetnom rukometu, a tehnički organizator turnira je MRK Iskra Bugojno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi