Bulić: Od Međića prijeti najveća opasnosti

Solari pred Vogošću

Bulić: Od Međića prijeti najveća opasnosti

Rukometaši tuzlanske Sloboda Solane sutra će na parketu Mejdana od 19 sati dočekati momčad Vogošće.

Trener Mirza Bulić ističe kako je rival kvalitetan, a da najveća opasnost po njegov tim prijeti od Tarika Međića. 

„Međić postiže dvocifren broj golova, ali Vogošća ima još nekoliko kvalitetnih igrača. Od svojih igrača ću zahtjevati maksimalni angažman, jer samo tako možemo doći do pobjede“, kaže Mirza Bulić, trener Sloboda Solane.

Na Eldina Hajdarevića, nekdašanjeg reprezentativca BiH, u taboru Sloboda Solane najvjerovatnije neće više računati. On je otputovao na medeni mjesec i vjerovatno se neće vraćati u Tuzlu.

Bulićevi izabranici također obećavaju bespoštedni angažman i pozivaju vjernu publiku da im i na ovoj utakmici bude igrač viška. Utakmica Sloboda Solana – Vogošća igra se u petak, 14. novembra u 19 sati. Sude: Miljković (Bijeljina) i Ristanić (Brčko).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije