Buljugija, Beširović i Ferhatbegović se vratili u Slobodu

Pojačava se novi premijerligaš

Buljugija, Beširović i Ferhatbegović se vratili u Slobodu

Dvostruki prvak BiH u rukometu, tuzlanska Sloboda Solana, sa ojačanim igračkim kadrom počet će pripreme za povratničku sezonu u društvu najboljih. 

U crveno-crni dres poslije godina izbivanja vraćaju se Bakir Buljugija, Emir Ferhatbegović i Selman Beširević, koji bi u narednoj sezoni trebali biti spona između mladosti i iskustva.

Pored pomenutih crveno-crni dres obući će i Eldar Hajdarević, nekadašnji reprezentativac BiH koji je ponikao u Konjuhu, a koji je već godinama u Norveškoj. Generalni sponzor kluba ostaje D.D. Solana, a rukovodstvo kluba dobilo je i podršku iz Općine Tuzla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.