Golman naše reprezentacije

Burić: Imamo za čim da žalimo

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Benjamin Burić istakao je nakon utakmice sa Bjelorusijom kako smo mogli i morali izvući bolji rezultat.

"Takav je život. Na Islandu nam je Bog dao jednu loptu, ovdje oduzeo. Imamo za čime žaliti sigurno, imali smo padove u igri koji nam se ne smiju dešavati ako želimo na velika prvenstva", rekao je Burić i dodao:

"Vidjet ćemo hoće li se Danci opustiti. Daj Bože da i oni imaju taj mentalitet kao mi sa ovih prostora, ali nisam siguran u to. Živi bili pa otišli na Evropsko prvenstvo makar tim težim putem". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.