Golman reprezentacije pred duel sa Hrvatskom

Burić: Iza nas je neprospavana noć, ali život ide dalje

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na pomoćnom terenu dvorane Duhail odradila posljednji trening pred utakmicu sa Hrvatskom. 

Naš najbolji tim praktično je izgubio sve šanse za plasman u drugi krug takmičenja, ali Benjamin Burić ističe kako je sam duel sa Hrvatskom velika motivacija. 

"Nakon neprospavane noći emocije su se malo slegle. Sada je trening prije Hrvatske. Šta da kažem? Ništa ne mogu da kažem, bilo je što je bilo. Nakon pregledane snimke mogu reći da smo i sami sebe pobijedili. Dosta toga je uticao i sudija, ali i mi snosimo dio krivice, ali šta je tu je idemo dalje," kaže Burić i dodaje: 

"Hrvatska je motivacija jer je jedna od najboljih reprezentacija svijeta. To će nam biti još jedan dodatni motiv da vidimo jesmo li tu ili nismo. Hrvatska je šlag na tortu, jer su oni među najbolje četiri reprezentacije na svijetu, tako da je to jedna od najvećih motivacija sigurno," kaže Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.