Burić: Pokazali smo kako se igra za državu

Rukometaši slave baraž

Burić: Pokazali smo kako se igra za državu

E. Škorić

Golman bh. reprezentacije Benjamin Burić presretan je nakon velike pobjede u Trnavi.

Naša rukometna selekcija slavila je protiv Slovačke sa 26:24 i tako kolo prije kraja kvalifikacija plasirala se u baraž za odlazak na SP.

"Pokazali smo kako se igra za državu. Igrali smo 200 posto danas, i u odbrani i u napadu. Mario Blažević je bio odličan na golu, on nas je vodio do pobjede", rekao je Burić za SportSport.ba, dodavši:

"Večeras slavlje, pa onda uz pun Mejdan proslaviti put u baraž". 

okazali smo kako se igra za drzavu, igrali smo 200% danas, odbranu i napada, Mario Blazevic odlican na golu, on nas je vodio do pobjede, veceras slavlje pa onda uz pun mejdan proslavit put u baraz

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi