Čakić: Očekujem povoljan rezultat

Studenti gostuju u Skoplju

Čakić: Očekujem povoljan rezultat

A. Beganović

U okviru 2. kola Regionalne lige za rukometaše aktuelni prvak naše zemlje, Bosna BH Gas, gostovat će u Skoplju kod Vardara.

Prvi zvanični susret u novoj sezoni Studenti će odigrati u Skoplju. Uoči istog u redovima našeg šampiona vlada optimizam, a Amir Čakić vjeruje da on i njegovi saigrači moogu ostvariti povoljan rezultat.

"S velikim nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu. Početak prvenstva se malo odužio i svi smo željni pravih, velikih utakmica, kakva će biti ova u Skoplju", uoči utakmice govori igrač Studenata, Amir Čakić.

"Optimističan sam, vrijedno smo trenirali u ovom pripremnom periodu i sada nam preostaje da pokažemo šta znamo. Očekujem povoljan rezultat, kojim bismo napravili pravu uvertiru pred naredna iskušenja"", dodao je Čakić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.