Čapljina preko Bosne do finala Kupa Bosne i Hercegovine

Borac i Čapljina u finalu

Čapljina preko Bosne do finala Kupa Bosne i Hercegovine

A. Beganović

U finalu Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše igrat će Borac i Čapljina. Naime, nakon što je Borac u prvom polufinalnom susretu bio bolji od Sloge (22:21), Čapljina je u drugom polufinalu savladala Bosnu BH Telecom (28:27).

U sjajnoj atmosferi u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini odigran je drugi polufinalni meč Kupa Bosne i Hercegovine u kojem je Čapljina bila bolja od Bosne.

Tokom svih 60 minuta vodila se bespoštedna borba na parketu, a na odmor se otišlo pri rezultatu 14:14.

U samu završnicu Studenti ulaze sa vodstvom 26:25, no u finišu se domaći bolje snalze te dolaze do pobjede. Međutim, treba naglasiti i da je rezultat na kraju bio u korist izabranika Zuhdije Korkarića, uopšte ne bi bilo nezasluženo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.