Ćelić i Nikolić i dalje u crveno-plavom dresu

Produžena saradnja

Ćelić i Nikolić i dalje u crveno-plavom dresu

RK Borac produžio je saradnju sa dvojicom igrača.

Pivot Đorđe Ćelić produžio je ugovor sa crveno-plavima na još godinu dana, a u narednoj sezoni u banjalučkom timu takođe ćemo gledati iskusnog Ratka Nikolića.

"Naš snažni pivotmen i jedan od najboljih odbrambenih igrača, Đorđe Ćelić, produžio je danas ugovor sa RK Borac m:tel na još godinu dana. Zadovoljstvo nam je obavijestiti naše navijače da će i naredne sezone "crveno-plavi" dres nositi ljubimac domaće publike i prvi kapiten reprezentacije Srbije, Ratko NIkolić", stoji na zvaničnoj Facebook stranici  RK Borac.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Banjalučani su nakon neuspješne sezone u domaćem takmičenju i SEHA ligi krenuli u rekonstrukciju tima, a prve promjene načinili su dovođenjem crnogorskog trenera Ratka Đurkovića na čelo stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije