Ćelić: Prva utakmica je uvijek najteža

Pivot Borca uoči meča s Maglajom

Ćelić: Prva utakmica je uvijek najteža

D. Vejo

Do početka rukometne Premijer lige BiH ostali su sati.

U prvom kolu, Velikan iz Gospodske će na svom parketu u dvorani "Borik" ugostiti ekipu Maglaja. Svoje viđenje ovog meča, kazao je i jedan od aktera domaće ekipe.

"Prva utakmica u sezoni je uvijek najteža. U goste nam dolazi jedan izuzetno dobar protivnik, s kojim smo igrali prethodne sezone u Ligi prvaka, a koji su se ujedno pokazali i kao dobar tim. Pored svega, mi smo spremni da odgovorimo izazovu koji nas čeka. Akcenat smo stavili na odbranu iz koje očekujemo golove iz kontri i polukontri. U timu ima dosta novih igrača, očekujem da u subotu zabilježimo dobar rezultat", rekao je za SportSport.ba pivot Borca, Đorđe Ćelić.

Utakmica između Borca i Maglaja igra se sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi