Čelica srušio Vardar, Veszprem i Terzić rutinski

14. kolo SEHA liga

Čelica srušio Vardar, Veszprem i Terzić rutinski

Rukometaši PPD Zagreb pobjedili su Vardar u derbi susretu 14.kola SEHA lige. Najzaslužniji za trijumf zagrebaša bio je naš reprezentativac Duško Čelica koji je postigao pet golova. Prema očekivanju Veszprem Mirsada Terzića je sredio Nexe kao gost 21:37. Terzić je se tek jednom upisao u strijelce.

PPD Zagreb je dočekao Vardar u Osijeku, a pobjedu je osigurao tek u posljednjih šest minuta. U drugom poluvremenu domaća ekipa je stalno dostizala zaostatak od jednog do dva gola. Kada je bilo najpotrebnije, rukometaši Zagreba su napravili mini seriju na krilima Obranovića, Stepančića i Horvata, a pobjedu je ovjerio upravo Čelica golom za 25:21. Pored Čelicinih pet, po četiri gola su dodali Luka Stepančić i Stipe Mandalinić, Filip Ivić sakupio je osam obrana. Kod Vardara najbolji su bili Dobrivoje Marković i Timur Dibirov s po četiri gola. Na golu je Strahinja Milić zaustavio 13 lopti.

I Veszprem je također slavio u Osijeku. Nexe nije imao šanse, već na poluvremenu su gosti vodili 21:10. Na kraju je bilo +16. Zanimljivo kod Mađara strijelci su bili ravnomjerno raspoređeni. Peter Gulyas, Momir Ilić, Iman Jamali, Cristian Ugalde i Chema Rodrigueza svaki s po četiri gola. Kod Nexa vrijedi izdvojiti Can Celebi sa pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.