Čelik doveo trojicu igrača iz Viteza

Pojačanja u Čeliku

Čelik doveo trojicu igrača iz Viteza

Tokom proteklog prelaznog roka u Rukometnom klubu Čelik mogu biti zadovoljni urađenim poslom, jer je klub angažovao 10 igrača za novu sezonu.

Od njih deset čak tri igrača su iz RK Vitez. Zenički klub je pojačao golman Rino Maros, te talentovani pivotmen Antoni Magerl. Osim njih dvojice povratnik u RK Čelik Adnan Begagić, nakon dvije sezone u Vitezu će obuči dres svog matičnog kluba.

Čelik je osim ovog trojca doveo Bevrnju, Huskića, Beganovića, a klub napušta golman Dragan Starčević. Još uvijek nije poznato ko će sjediti na klupi Čelika, jer nisu završeni pregovori sa Zdenkom Antovićem koji je najveći kandidat za trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.