Čelik igra prijateljski susret protiv Slavije

Crnomarković uigrava ekipu

Čelik igra prijateljski susret protiv Slavije

S. Bošković

Nakon pobjede RK Čelika u Zavidovićima u prijateljskoj utakmici (RK Čelik- RK Krivaja 30:27) rukometaši RK Čelika u srijedu 31. avgusta u dvorani Bilmišće igraju generalnu probu pred početak jesenjeg dijela prvenstva u Premijer ligi BiH. 

Protivnik Čelika je jedna od vodećih ekipa Prve lige Republike Srpske – RK  Slavija iz Istočnog Sarajeva, kojoj je ovo prvo gostovanje u Zenici. 

Prema odluci Izvršnog odbora Rukometnog saveza BiH nova prvenstva sezona počinje 9. i 10. septembra, a izvlačenje parova će se  obaviti naredne sedmice u Sarajevu. 


"Utakmica protiv RK Slavije u Zenici je  prilika da probamo sve  igrače na

koje računam u narednom prvenstvu i da uigramo  linije  odbrane i napada", rekao je šef stručnog štaba RK Čelika Bojan Crnomarković.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):


Na kraju valja reći da je novi bek Čelika, koji je RK Krivaji u posljednjoj utakmici zabio 10 golova, bek Marko Pandžić ponikao u RK Slaviji, što je i povod saradnje ova dva kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi