Čelik na Goražde, Borac protiv Izviđača

Ždrijeb polufinala rukometnog Kupa

Čelik na Goražde, Borac protiv Izviđača

D. Kurbegović

U prostorijama Rukometnog saveza BiH u srijedu je održan ždrijeb završnice Kupa u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U muškoj konkurenciji završnicu osigurali su Borac, Izviđač, Čelik i Goražde. Ždrijebom je odlučeno da će se u polufinalu sastati Čelik - Goražde, te Borac - Izviđač, a termin odigravanja zakazan je za 30./31. maj 2015. godine. 

Još nije poznato, gdje će se igrati završnica Kupa, a najviše šansi imaju Banja Luka i Zenica.

Kada je u pitanju ženska konkurencija na završni turnir su se plasirale ekipe: Jedinstva, Zrinjskog, Mire i Gruda. Ždrijebom je odlučeno da će se na završnici koja je zakazana 23. i 24. maja u polufinalu susresti Mira - Jedinstvo i Grude - Zrinjski. Također mjesto odigravanja završnice ovog takmičenja u ženskoj konkurenciji još nije precizirano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.