Čelik odradio lakši trening protiv Čapljine

Zeničani prejaki za Hercegovce

Čelik odradio lakši trening protiv Čapljine

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika upisali su novu pobjedu u okviru 18. kola Premijer lige BiH kojom su ostali na liderskoj poziciji domaćeg šampionata, a Zeničani su u Areni rezultatom 49:27 bili bolji od ekipe Čapljine.

Gostovanje hercegovačkog sastava u Zenici bio je više jedan lakši trening za igrače Zdenka Antovića koji su već na poluvremenu imali vodstvo od 14 golova razlike, a rezultat je glasio 27:13.

Najbolji u domaćoj ekipi bio je Davor Kadić sa 13 golova, a Mirza Dervenčić postigao sedam golova, dok je Milan Ivančev u šest navrata zatresao mrežu Čapljine.

Kod gostiju vrijedi spomenuti tek dva imena. Larba je parirao Kadiću, te je postigao identičan broj golova kao I igrač Čelika (13), dok je drugi najefikasniji igrač gostujućeg tima bio Čodić sa četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti