Čelik preko Izviđača do novog trijumfa

Zeničani slavili protiv Ljubušaka

Čelik preko Izviđača do novog trijumfa

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika večeras su u zeničkoj Areni pred oko 1000 gledatelja u sjajnoj utakmici pobijedili Izviđač iz Ljubuškog rezultatom 33:27. 

Zeničani su od samog početka utakmice bili bolji protivnik i sasvim su zasluženo došli do trijumfa. Pokazali su rukometaši Čelika u duelu sa Izviđačem da se sasvim zasluženo nalaze na prvoj poziciji na tabeli. 

Od prve do posljednje minute bili su u vodstvu, a nakon prvih 30 minuta rezultat u Areni bio je 16:13 za Čelik. 

Najbolji u pobjedničkoj ekipi bili su Aldin Mehinović sa sedam, te Davor Kadić sa šest golova. U redovima Izviđača bolji od ostalih bili su Josip Ereš i David Mandić sa po četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.