Čelik u Zenici razbio Kakanj

14. kolo rukometne Premije lige

Čelik u Zenici razbio Kakanj

U Areni u Zenici večeras je odigrana rukometna utakmica 14. kola Rukometne premijer lige za muškarce između ekipe RK Čelik i RK Kakanj.

Zeničani su ofanzivno otvorili igru, te su sa sudijskim zviždukom za kraj prvog poluvremena slavili sa rezultatom 16:11.

Drugo poluvrijeme nam je donijelo sličnu igru kao i u prvom djelu, skoro pa isti broj golova na obje strane, a konačni rezultat u završnici je glasio 33:22.

 

Najbolji u redovima Čelika bio je Kadić sa 12 golova, dok je u redovima RK Kakanj najbolji bio Zaimović sa 6 golova.


Ulaz na večerašnju utakmicu bio je slobodan, a posjetitelji su imali priliku da učestvuju u humanitarnoj akciji za 16-godišnju Aminu Halilić iz Zenice kojoj je neophodna operacija srca u Turskoj. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.