Fantastična ponuda Centrotoursa za navijače BiH

Centrotours uvijek uz Zmajeve, nakon Dohe, na redu Andora i Austrija

Centrotours je uvijek uz reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine. Bilo da je riječ o fudbalerima, rukometašima, košarkašima... 

Proteklih deset dana bilo je nezaboravno za sve navijače Bosne i Hercegovine koji su u Dohu stigli u organizaciji turističke agencije Centrotours. Razgledavanje prijestolnice Katara, debitantski nastup naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, posjeta Dubaiju, samo je dio aktivnosti koje je Centrotours organizovao za najvjernije navijače Bosne i Hercegovine. 

"Nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, organizovali smo i putovanje u Dohu na Svjetsko prvenstvo u rukometu i u ovih deset dana smo obišli, Corniche ulicu, West Bay, sve ono što treba da se vidi. Pearl naselje, najbogatije naselje, odnosno pokušaj imitacije Palme u Dubaiju. Išli smo na sjever Katara, gdje smo obišli mjesto gdje se spaja pustinja sa morem," rekao je Adnan Čengić, referent za omladinska sportska putovanja u turističkoj agenciji Centrotours. 

Za sve ljubitelja sporta Centrotours nudi bogat program i kada su u pitanju putovanja na sportske manifestacije u narednom periodu. 

"U narednom periodu imamo finale Lige prvaka, finale Evropske lige, utakmicu Roma-Juventus, Formulu 1 u Budimpešti i naravno najbitnije utakmice, Andora - Bosna i Hercegovina i Austrija - Bosna i Hercegovina. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.