Ćeranić: Nemam strah ni u jednoj utakmici

Mladi igrač RK Borac m:tel

Ćeranić: Nemam strah ni u jednoj utakmici

D. Vejo

Protiv prvoplasirane ekipe SEHA Gazprom lige Vardara, rukometaši Borca nisu imali velike šanse. Ali, pored već iskusnih starešina koji predvode tim, zapaženu ulogu imali su i oni mlađi igrači.

Jedan od njih je i Marko Ćeranić, koji je ostavio dobar utisak kako na navijače tima iz Banja Luke, tako i na sam stručni štab.

„Nemam strah. U svaku utakmicu ulazim srcem, kako bi ostvarili što bolji rezultat. U prvom timu sam već tri godine, konstantno radim na sebi kako bih iz utakmice u utakmicu bio što bolji i tako da doprinosim kako sebi tako i svom timu“, kazalo je za SportSport.ba lijevo krilo banjalučana Marko Ćeranić.

Razigrani krilni igrač, bio je jedan od vodećih strijelaca u domaćem sastavu, tokom prošlog kola sa Makedoncima.

„Jeste. Imao sam svoj dan. Većina stvari koje sam zamislio ostvarila se. Postigao sam sedam pogodaka za svoj tim što mi daje veliko samopouzdanje u nastavku sezone“, dodaje Ćeranić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sve oči uprte su u sutrašnji meč, gdje u banjalučkoj dvorani od 18 časova gostuje petoplasirana ekipa Meshkov Brest.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti