Červar: Moramo biti pametni od početka do kraja

Selektor Rukometne reprezentacije Hrvatske smatra

Červar: Moramo biti pametni od početka do kraja

D. Vejo

Rukometna reprezentacija Hrvatske važi za jednog od glavnih favorita na predstojećoj kontinentalnoj smotri.

Kauboji će pred svojom publikom izaći oči u oči sa najboljim selekcijama Evrope. No, selektor Kockastih ističe da prihvataju ulogu favorita u grupi, ali dodaje i to da strasti treba smiriti, jer na svakom takmičenju postoji i neko iznenađenje.

"Važno je da se nikad ne bojimo, niti jednog protivnika. Svakog moramo poštovati te biti časni i pošteni do kraja. Ne smijemo se mnogo opustiti misleći da će biti lako jer igramo kod kuće turnir, to nam se ne smije desiti, inače smo u problemu. Svjesni smo kvaliteta kojeg posjedujemo, daćemo sve od sebe da stignemo do nekog od odličja. Vjerujem u ovaj tim i ove momke", poručio je selektor Hrvatske, Lino Červar.

Podsjetimo, Kauboji se nalaze u grupi A sa Srbijom, Islandom i Švedskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi