Cesson bolji od Chamberyja, Čelica bez gola, Bašić briljira

Cesson bolji od Chamberyja, Čelica bez gola, Bašić briljira

A. Beganović

U posljednjem susretu 10. kola francuskog rukometnog prvenstva Cesson našeg Duška Čelica savladao je Chambery, čije boje brane Marko Panić i Edin Bašić (23:21).

Rukometaši Cesson-Rennesa na domaćem terenu su uspjeli savladati Chambery, a do pobjede su ga vodili Sylvain Hochet sa osam, te Mathieu Lanfranchi sa šest pogodaka, dok se naš Duško Čelica nije upisao u listu strijelaca.

S druge strane, kod Chamberyja je najefikasniji bio nekadašnji reprezentativac naše zemlje Edin Bašić sa sedam pogodaka, dok aktuelnog reprezentativca Marka Panića nije bilo u sastavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.