Četiri gola Tarabochije u novoj pobjedi Wisle

Dobar nastup bh. reprezentativca

Četiri gola Tarabochije u novoj pobjedi Wisle

Dž. Mrakić

Nakon što je u prethodnom okršaju u Superligi pretrpjela poraz od lidera Kielcea, Wisla našeg Marka Tarabochije u gostujućem susretu protiv Slaska vratila se na pobjednički kolosijek.

Iako je na semaforu poslije prvog poluvremena stojao rezultat 14:14, rukometaši Wisle u nastavku su ipak pokazali da je kvalitet na njihovoj strani.

Jedan od dva poljska predstavnika u Ligi prvaka drugu dionicu okončao je sa devet golova razlike (21:12), a rezultat je na kraju susreta glasio visokih 35:26.

Najviše golova postigao je Slaskov Igor Žabić (8), dok je najraspoloženiji u redovima pobjednika bio Dmitrii Zhitnikov sa sedam golova.

Srednji bek naše reprezentacije Marko Tarabochia ponovo je pružio dobru partiju i četiri puta se upisao u listu strijelaca na ovom susretu, uz stopostotnu realizaciju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.