Četvrti uzastopni poraz Azotyja

Prce i Savić ukupno postigli tri gola

Četvrti uzastopni poraz Azotyja

A. Beganović

Azoty naših Dragana Markovića, Koste Savića i Nikole Prce upisao je i četvrti uzastopni poraz u rukometnom prvenstvu Poljske.

Danas su od Azotyja bolji bili rukometaši Kielcea, koji su slavili sa 35:24, te su na taj način opravdali ulogu favorita, a selektoru našeg nacionalnog tima i treneru Azotyja, Draganu Markoviću, zadali su novu glavobolju.

Najefikasniji u redovima pobjedničke ekipe bili su Bielecki, Buntić i Reichman sa po pet pogodaka, dok su kod Azotyja najučinkovitiji bili Kus i Tarabochia također sa po pet pogodaka. Savić je postigao dva, dok se Prce jednom upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije