Chrapkowski: Ovo je sramota, je li Katar kupio prvenstvo?

Izjavom podigao prašinu

Chrapkowski: Ovo je sramota, je li Katar kupio prvenstvo?

Reprezentativac Poljske Piotr Chrapkowski nije se mogao suzdržati komentara na suđenje današnjeg polufinala.

"Ovo je sramota za rukomet. Svi su vidjeli šta su nam napravii... Bilo je nemoguće dobiti neku odluku koja nam je išla u prilog. Ne znam je i Katar već ranije kupio prvenstvo, ali ovo je sramotno", započeo je razočarani Poljak, nakon čega je nastavio:

"Svako normalan zna da se rezultat znao i prije nego što je utakmica počela. Suci bi trebali dobiti doživotnu suspenziju".

Interesantno, sličan stav zauzeli su i reprezentativci Njemačke nakon poraza od selekcije domaćina u četvrtfinalu. Slučajnost ili ne, to ne možemo znati...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.