Creteil opet slavio, nova tri gola Malinovića

Toromanović bez golgeterskog učinka

Creteil opet slavio, nova tri gola Malinovića

Dž. Mrakić

Francuski Creteil, čije boje brane bosanskohercegovački rukometaši Dejan Malinović i Muhamed Toromanović, slavio je drugu uzastopnu pobjedu u novoj sezoni LNH lige.

U 4. kolu Malinović, Toromanović i saigrači sastali su se sa Dunkerqueom, a nakon regularnih 60 minuta iznenađujuće su ostvarili gostujuću pobjedu rezultatom 25:23.

Najbolji strijelac susreta bio je Baptiste iz redova domaćina sa osam golova, međutim to nije pomoglo njegovoj ekipi da dođe do povoljnog rezultata. 

Hugo kod Creteila dao je šest golova, a naš Dejan Malinović, kao i u meču 3. kola protiv Aixa, postigao je tri gola. Bivši kapiten naše reprezentacije Muhamed Toromanović susret je završio bez učinka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.