Crnogorac razmišlja da zove Perića za kuma

Zbog promašaja u finišu

Crnogorac razmišlja da zove Perića za kuma

E. Škorić

Rukometaš Crne Gore Vasko Ševaljević presretan je nakon plasmana na Evropsko prvenstvo.

Crnogorci su strepili pošto im je odgovarao samo poraz BiH u Brondbyju, ali je Danska na kraju uspjela da slavi sa 26:25.

Naš tim je imao napad za pobjedu, ali je mladi Josip Perić promašio sa sedam metara u napadu sedam na pet.

"Nisam ni gledao kraj. Mislio sam da ću izdržati da uopšte ne gledam prenos, ali sam ga slušao do posljednje sekunde. Znam da su Bosanci imali dva igrača više i posljednji napad, ali je momak sa sedam metara promašio cijeli gol",kazao je Ševaljević, dodavši:

"Razmišljam da ga zovnem za kuma, ne znam šta drugo da kažem. Nijednog trenutka nisam pomišljao da može da bude remi, jer su Danci bili apsolutni favoriti, ali su se Bosanci borili do samog kraja. Presrećan sam, sada je najbitnije da idemo na Evropsko prvenstvo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.