Da mi je neko rekao da ćemo dobiti sa 12 razlike...

Selektor Njemačke nakon pobjede

Da mi je neko rekao da ćemo dobiti sa 12 razlike...

Rukometna reprezentacija Njemačke deklasirala je rukometaše Bosne i Hercegovine u prvom susretu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Njemački su rukometaši razbili Zmajeve rezultatom 36:24, a podatak da su bh. rukometaši u prvom poluvremenu susreta samo sedam golova (18:7), pa je ovakav rezultat i bilo za očekivati na kraju.

 

"Oduševljen sam ovom pobjedom i igrom. Da mi je neko rekao prije utakmie da ćemo pobijediti sa 12 golova razlike rekao bih mu da je lud. Ovo je za nas izuzetan rezultat, nemamo nijednog razloga da se žalimo", rekao je selektor Njemačke Martin Heuberger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.