Damir Doborac pojačao RK Gračanica

Iskusni rukometaš ponovo u našoj zemlji

Damir Doborac pojačao RK Gračanica

S. Mlaćo

Damir Doborac, nekadašnji reprezentativac naše zemlje pojačao je redove RK Gračanica, trenutno člana Prve lige Federacije grupa Sjever.

Ovaj sjajni rukometaš posjeduje veliko iskustvo, a u našoj zemlji nastupao je za Gradačac te Bosnu, dok je u inostranstvu bio član italijanskog Prata, slovenskog Cimosa, njemačkog Magdeburga i Huttenberga, kao i rumunske Constante, bjeloruskog Dinama, te Kadettena iz Švicarske. 

Za našu rerprezentaciju  Doborac je upisao 98 nastupa, a Gračanlijama će pokušati pomoći u borbi za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu. Ova momčad je trenutno drugoplasirana na tabeli, a jesenji šampion je RK Kakanj. Upravo ova dva tima u drugom dijelu sezone vodit će veliku borbu za prvo mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi