Dan D za Dvoršeka

RK Borac danas ostaje bez trenera?

Dan D za Dvoršeka

Rukometni klub Borac trebalo bi danas da odlučuje o statusu trenera Borisa Dvoršeka. 

Direktor kluba Vladimir Branković istakao je da je nezgodan trenutak u vezi cijele situacije i da odluke, ipak, ne treba donositi vruće glave.

"Održali smo sastanak sa trenerom poslije meča, ponudio je ostavku, ali nismo htjeli da donosimo odluku "vrućih glava". Sa članovima Upravnog odbora imao sam juče nekoliko sastanaka, ali ćemo danas donijeti konačnu odluku", rekao je Branković.

Borac m:tel je u prethodnom kolu SEHA lige poražen od Vojvodine na svom terenu, a nakon meča trener crveno-plavih preuzeo je odgovornost za novi neuspjeh, ali i kroz izjavu medijima nagovijestio mogući odlazak.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

"Do kraja lige ostao nam je duel sa Nexeom, nakon čega će ekipa krenuti sa pripremama za završnicu prvenstva BiH. Sa mnom ili bez mene, vidjećemo u skorije vrijeme".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti