Danas dijelimo 30 ulaznica!

Budite dio spektakla

Danas dijelimo 30 ulaznica!

A. Beganović

Za utakmicu osmine finala Lige prvaka za rukometaše gdje se sastaju Bosna BH Gas i Čehovski medvedi (nedjelja - 18:00 sati), SportSport.ba i Studenti su podijelili do sada 30 ulaznica, a preostalo je još isto toliko.

U današnjoj nagradnoj igri posjetiocima najčitanijeg sportskog portala u regionu podijelit ćemo 30 ulaznica.

Kako bi ste učestvovali u nagradnoj igri  potrebno je da odgovorite na pitanje: Čehovski medvedi u prošloj sezoni igrali su polufinale Lige prvaka. Koja momčad je bila njihov protivnik u tom polufinalu?

Imena 30 sretnih dobitnika ulaznica biće objavljena danas u 17:00 sati, a iste se mogu podići do sutra, najkasnije do 14 sati, u redakciji SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17 sprat.

Podjetimo, za sutrašnji spektakl u Skenderiji do sada su ulaznice osvojili: Armin Hadžić, Ensar Mahović, Amina Čengić, Minela Muhović, Armin Filipović, Haris Gutić, Mirza Hadžihafizbegović, Selma Čeligija, Adis Memić, Dževad Hodžić, Inas Suljić, Amela Dučić, Emir Hamzabegović, Adel Muratović, Amar Korjenić, Amer Boloban, Samir Turković, Elvir Pršeš, Irena Radl, Amer Gusic, Edin Ahatović, Senad Mahmutbegović, Irfan Haskić, Ermana Memišević, Jusuf Ćosović, Namir Bašić, Haris Abdibegović, Ismar Sejtanic, Džemo Mehić, Enisa Pašić.

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati samo punoljetne osobe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.