Danas revanš protiv Vogošće

RK Čelik:

Danas revanš protiv Vogošće

Paklene pripreme rukometaša Čelika u Zenici se nastavljaju, a na veliku sreću stručnog štaba do sada se niko nije povrijedio. 

Istina novi kapiten Mirza Dervenčić osjeća bolove u ramenu, a nakon što je zaliječio koljeno i uspješno se oporavio (operisao ga prim. dr. Amir Salčin).

„Medju rukometašima vlada pravo pozitivno rivalstvo,“ kaže pomoćni trener profesor Seldin Rizvanović.

„Novi šef stručnog štaba Milanko Savčić, koji je trenirao veliki broj klubova u zemlji i inostranstvu kaže da nije nikada u karijeri naišao na bolju radnu atmosferu kao sada u Čeliku. Sigurno je to i zbog toga što u ovom trenutku praktički imamo čak tri podjednake postave,“ dodao je Rizvanović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nakon pobjede protiv Krivaje iz Zavidovića u Zenici prošle srijede te u petak protiv Vogošće u gostima, danas od 17 sati u Gradskoj areni u Zenici Čelik i Vogošća igrat će uzvratnu utakmicu. Meč se igra na jednoj trećini terena u Areni i zatvoren je za gledaoce. 

„Šansu će ponovo dobiti gotovo svi igrači. Spisak igrača je već srezan sa 32 na 24 igrača i to je taj optimalni sastav koga više nećemo mijenjati. Vidjet ćemo ko će u kojoj utakmici dobiti šansu da bude među 16 najboljih,“ kaže Milanko Savčić, šef stručnog štaba Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije