Daničić: Borac nikada nemojte otpisati

Rukometaš Borca

Daničić: Borac nikada nemojte otpisati

D. Vejo

Do pobjede nad Vogošćom, Borac je večeras predvodio "ratoborni" Goran Daničić, igrač koji je sa šest pogodaka bio najefikasniji rukometaš Velikana iz Gospodske.

Mnogo je problema pravio gostujućoj ekipi, pogotovo u drugih 30 minuta kada je praktično bio nezaustavljiv, a lopte koje je dijelio saigračima kao da su imale oči. 

Svi prisutni u banjalučkom hramu sporta su nakon meča pozdravili prvo ime utakmice, a on im je poslao jasnu poruku kako je Borac klub koji ne treba otpisati prije vremena.
 
"Kada smo izgubili sedam razlike u prvoj utakmici, svi su nas otpisali. Međutim, svi smo vjerovali od stručnog medicinskog tima do nas igrača. Nismo se predavali. Znali smo da imamo kvalitet i da im možemo pomrsiti račune. Prerano smo otpisani. Borac nikada nemojte otpisati", izjavio je rukometaš Borca, Goran Daničić.

Sada se crveno-plavi okreću izazovima koji ih čekaju u Premijer ligi BiH. Prvi je već u petak, a ime mu je Konjuh.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi