Danijel Riđić naslijedio Emira Junuzovića

Promjena trenera u živiničkom Konjuhu

Danijel Riđić naslijedio Emira Junuzovića

Emir Junuzović neće u ulozi trenera predvoditi živiničke rukometaše u proljetnom dijelu sezone u Premijer ligi BiH. Upravni odbor Konjuha i Junuzović su sporazumno raskinuli saradnju, a o razlozima pomalo iznenadnog razlaza za sada se može samo spekulisati.

Junuzović je najuspješniji trener Konjuha u poslijeratnoj istoriji, a na njegovu poziciju dolazi Danijel Riđić, nekadašnji igrač Krivaje iz Zavidovića i Bosne iz Sarajeva, te još niza drugih inostranih klubova, koji je svoju trenersku karijeru započeo u sarajevskoj Bosni.

Konjuh je startao s pripremama za proljetne izazove, obavljen je prvi trening, a jedino je odsutan bio Krečković, koji je dobio slobodne dane zbog Božića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.