Studenti gostuju u Zenici kod Čelika

Dedajić: Nadam se da ćemo osvojiti makar jedan trofej

Rukometaši Bosne u utakmici 1. kola Lige 4 Bosne i Hercegovine gostuju u Zenici kod vrlo dobrog Čelika. 

Jedan od najboljih rukometaša sarajevskih Studenata Tarik Dedajić zadovoljan je rezultatima u proteklom periodu, te se nada da će ekipa ove sezone osvojiti makar jedan trofej. 

"Član sam ovog kluba od sezone 2011/2012 kada se desio jedan finansijski krah. Od tada se dosta toga promijenilo, stvari su krenule na bolje, ostvarili smo sve zacrtane ciljeve, to jest plasman u Ligu 4", rekao je Dedajić, te dodao: 

"Dosta dugo smo na okupu, već dvije godine. Ja sam sa 24 godine jedan od najstarijih članova u ekipi i to je jedan pokazatelj da je ovo vrlo mlada ekipa, ali ekipa koja tu dosta dugo i koja se dosta dobro poznaje. Nadam se da ćemo ostvariti neki dobar rezultat, da ćemo osvojiti jedan trofej, kup ili naslov prvaka Bosne i Hercegovine". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.