Dedić: Želimo ostati u samom vrhu tabele

Rukometaši Sloge bolji od Međugorja

Dedić: Želimo ostati u samom vrhu tabele

S. Mlaćo

Rukometaši Sloge iz Gornjeg Vakufa Uskoplja jučer su upisali pobjedu nad ekipom Međugorja (29:23) u okviru 15. kola Prve lige Federacije grupa Jug. 

Gornjevakufljani su u drugom poluvremenu slomili otpor gostiju iz Hercegovine koji su od prve minute pokazali da se žele nadigravati i viđena je veoma zanimljiva i borbena utakmica.

Ervin Dedić, rukometaš Sloge, pružio je još jednu veoma dobru i borbenu partiju, a ovom pobjedom njegova momčad je ostala na sjajnom drugom mjestu.


"Prvo poluvrijeme smo malo igrali opušteno, potcijenili smo ekipu Međugorja, veoma mlade momke. U drugom poluvremenu šef je izmijenio ekipu, uozbilji smo se i rezultat na kraju  plus šest za nas", kazao je Dedić za SportSport.ba te dodao:


"Mi smo ostali bez dva-tri najbolja igrača, ali truditi ćemo se da ostanemo u vrhu tabele. Goražde je za nas nedostižno, bježe nam osam bodova, ali mislim da ćemo završiti među prve tri-četiri ekipe. Nadam se da ćemo naredne sezone svi biti na okupu", dodao je Dedić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi