Delić: Podjednako moramo igrati kući i u gostima

Prvi strijelac HMRK Zrinjski Mostar

Delić: Podjednako moramo igrati kući i u gostima

S. Mlaćo

HMRK Zrinjski je prethodnog vikenda upisao uvjerljivu pobjedu u gostima protiv RK Slavija rezultatom 24:38.

 Važni su to bodovi kojima su Plemići započeli ciklus od pet utakmica u samo deset dana. Jedan od nositelja Zrinjskog u prethodnim, ali i u ovoj sezoni, zasigurno je Vedran Delić koji je trenutno najbolji strijelac rukometaša Zrinjskog.

Utakmica protiv Slavije bila je veoma važna pogotovo nakon nešto lošijeg niza rezultata: 

"Nažalost, dogodila se mini serija loših rezultata, ali sada smo se vratili na pobjedničke staze s jednom jako dobrom utakmicom. Možda jeste Slavija nešto lošija ekipa, ali dobiti 14 razlike u gostima nije mala stvar".

Zrinjski je ove godine postao neugodan gost. Tri utakmice na strani i dvije pobjede uz nesretan poraz u Maglaju: 

"Ekipa je “zaboravila” gdje igramo pa onda igramo svaku utakmicu kao i kod kuće. Jednostavno je - da bi ostvarili dobre rezultate moramo kako kući, tako i u gostima igrati podjednako dobro da bi ostvarili zacrtane ciljeve".

Odmor nije dugo trajao. Plemići već danas kreću u obranu naslova Kupa BiH na vrućem terenu u Zavidovićima protiv RK Krivaja.

"Mislim da će nam ključ dobre utakmice biti u obrani i lakim golovima. Fizički smo spremni da odradimo još jednu dobru utakmicu nakon dva dana odmora i nadamo se da se kući vraćamo s pobjedom".

Za kraj tjedna priprema se izlazak u Europu. Zrinjski u petak i subotu od 19:00 igra utakmice Challenge Cupa u dvorani na Bijelom Brijegu protiv rukometne nepoznanice, gruzijskog BSB Batumi. 

"Mislim da ih, kao i mi, malo tko poznaje u svijetu rukometa. Očekivanja igrača su da odigramo dvije dobre utakmice i da publici u Mostaru donesemo malo sreće jer smo ih, nadam se ne previše, razočarali s dva poraza u prvenstvu pa da im ovom prilikom vratimo osmijeh na lice i pokažemo da smo dobra ekipa za Challenge Cup".

Publika je prepoznala odličan rad u HMRK Zrinjski, kvalitetna pojačanja i domaće igrače te je zasigurno potrebna velika podrška u europskim utakmicama: 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Publika je definitivno naš osmi igrač i ovim putem ih pozivam da dođu u sportsku-školsku dvoranu Bijeli Brijeg i da nam pomognu kako bi zajedno s njima proslavili prolazak dalje i ostvarili najveći uspjeh kluba u povijesti. Što nas više lome, to ga volim jače!"

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi