Delić: Vogošća je pobijedila na iskustvo

Delić: Vogošća je pobijedila na iskustvo

M. Maksimović

Nakon dugo vremena u timu Zrinjskog sinoć je na utakmici protiv Vogošće zaigrao oporavljeni Vedran Delić. 

Njegov, kao i nastup Damira Džebe i povratnika Darke Martinovića nije bio dovoljan Plemićima da pobijede Vogošću pred prepunom dvoranom na Bijelom brijegu.

“Bilo je teško, danas najviše žalimo zbog publike koja nas je podržala i koja je došla u velikom broju. Vogošća je igrala na iskustvo i malo nas istina iznenadila količinom trke. Očekivali smo da će stati na loptu i okušati umrtviti našu igru. Prvo poluvrijeme bilo je katastrofalno i tu je već, nažalost bio kraj. Gubili smo sa sedam pogodaka razlike i to se protiv ekipe kakva je Vogošća koju predvodi odličan trener, nije moglo sustići“, izjavio je Delić.

“Ostaje nam da im čestitamo i nastavimo dalje, te pokušamo negdje nadoknaditi bodove koje smo sinoć izgubili. Borili se jesmo, ali to očigledno nije bilo dovoljno, prevagnulo je iskustvo“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije