Derbi u Ljubuškom, Bosna dočekuje Goražde

Borac protiv Čelika

Derbi u Ljubuškom, Bosna dočekuje Goražde

A. Beganović

Danas su na rasporedu susreti 1. kola doigravanja za rukometnmog prvaka Bosne i Hercegovine.

Derbi kola biće odigran u Ljubuškom, gdje će snage odmjeriti domaći Izviđač i Sloga, koja je Premijer ligu okončala na prvom mjestu. Derbi susret sudit će Kamberović i Šabić.

U Sarajevu će snage odmjeriti još uvijek aktuelni prvak Bosna BH Telecom i Goražde, koje na Mojmilo dolazi na krilima velike pobjede nad Borcem u finalu Kupa. Gosti su apsolutni favoriti i svaki rezultat osim njihove ubjedljive pobjede bio bi ravan čudu. Dragičević i Križanec sudit će ovaj susret.

U Banja Luci će domaći Borac, koji je ujedno i najveći favoit za osvajanje naslova, dočekati momčad Čelika. Izabranici Dragana Markovića su uzdrmani porazom u finalu Kupa, no ipak u duelu sa Čelikom se očekuje njihova sigurna pobjeda. Pravdu će dijelit Božić i Slipac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.