Derbi u Zenici, Studenti traže petu uzastopnu pobjedu

Derbi u Zenici, Studenti traže petu uzastopnu pobjedu

A. Beganović

Danas su na rasporedu sve utakmice 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše.

Derbi susret igra se u Zenici gdje domaći Čelik dočekuje Izviđač. Pobjednik ovog susreta zadržat će realne izglede za plasman u Ligu 6, dok će se pak poraženi najvjerovatnije oprostiti od doigravanja.

Vodeća momčad prvenstva, Bosna, u Sarajevu će snage odmjeriti sa Krivajom, a iz redova Studenata najavljuju petu uzastopnu pobjedu.

Konjuh će bodove za Ligu 4 tražiti na gostovanju u Čapljini. dok će Derventa posljednji voz za priključak samom vrhu tabele tražiti u Gradačcu.

Goražde će do bodova, kojima će zadržati šanse za ostanak u eliti, pokušati doći u duelu sa Kozarom, u Gračanici će snage odmjeriti istoimena domaća momčad i Prijedor, Zrinjski u Mostaru dočekuje Vogošću, dok Sloga gostuje u Maglaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.