“Dobra igra u odbrani nije mogla nadoknaditi katastrofalan napad”

Dragan Marković, selektor rukometne reprezentacije:

“Dobra igra u odbrani nije mogla nadoknaditi katastrofalan napad”

M. Skaka

Naša rukometna reprezentacija poražena je u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na gostovanju kod Litvanije rezultatom 19:15, a selektor Dragan Marković nije krio nezadovoljstvo igrom svojih igrača.

“Mislim da je poraz bio zaslužen, Litvanija je bila bolja, zasluženo pobijedila. Mi smo bili odlični u odbrani, ali to nije bilo dovoljno da nadoknadi napad koji je bio katastrofalan. Svi, od prvog do zadnjeg su zakazali, izuzev Prce koji nas je držao u životu i jedini koji je bio opasan po gol.”, poručio je Marković iz Litvanije, te istakao da borba za plasman na EP još uvijek nije gotova.

“Mislim da je poraz došao u najboljem trenutku i možemo se sada spremati za Bjelorusiju i utakmicu koja nam život znači.”, kazao je selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti