Dogovorena saradnja izmedju Guma M I RK Bosna Sarajevo

Dogovorena saradnja izmedju Guma M I RK Bosna Sarajevo

A. Beganović

Rukometni klub Bosna i renomirana auto kuća Guma M iz Mostara, zaključili su jednogodišnji ugovor o saradnji.

Naime, Guma M je prepoznala u RK Bosna značajnog partnera, te na najbolji mogući način pomogla Klubu ustupanjem vozila iz svog prodajnog asortimana.

"Današnjim potpisom Ugovora sa kompanijom Guma M otvaramo novo polje u liderstvu u oblasti našeg djelovanja", kratko je rekao direktor RK Bosna Šerifa Krajšnik.

Direktor RK Bosna izjavio je da mu je čast i zadovoljsvo sarađivati sa kompanijom poput Guma M, koja je lider na bh. tržištu u distribuciji Renault vozila kao i servisiranje istih.

"Također mi je veliko zadovoljstvo što je pomenuta kompanija prepoznala kvalitet i ciljeve rukometnog kluba Bosna, te nadamo se uspješnoj i dugogodišnjoj saradnji", dodao je Krajišnik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti