Dokić: Nadamo se trijumfu protiv Borca

Trener RK Derventa za SportSport.ba

Dokić: Nadamo se trijumfu protiv Borca

D. Vejo

Rukometaši Dervente danas će u sklopu 26., ujedno i posljednjeg kola regularnog dijela Premijer lige BiH, na svom parketu dočekati banjalučki Borac.

Dervenćanima je i bod dovoljan kako bi osigurali treću poziciju koja vodi u play-off, dok Velikan iz Gospodske u ovaj susret ulazi rasterećen bilo kakvog rezultatskog pritiska, jer je drugo mjesto već odavno osigurano.

Strateg domaće ekipa na ovom susretu ističe da njegov tim u svakoj utakmici cilja na sav plijen, te dodaje da im je predstojeći protivnik itekako poznat.

"Dobro poznajemo ekipu Borca, nema tu mnogo šta da se sakrije. Mi u svaki meč ulazimo s jasnim ciljem, a to je da stignemo do pobjede, tako će biti i ovoga puta. Znamo da nam i jedan bod osigurava plasman među četiri najbolja tima u državi, ali i pored toga, mi ćemo dati sve od sebe i nadati se trijumfu", rekao je za SportSport.ba trener RK Derventa, Zoran Dokić.

Derbi utakmica 26. kola Premijer lige BiH između Dervente i Borca na rasporedu je večeras od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi