Dokić: Želimo da trofej ostane u Derventi

Strateg RK Derventa pred Kup Republike Srpske

Dokić: Želimo da trofej ostane u Derventi

D. Vejo

Predstojećeg vikenda Derventa će biti domaćin završnice Kupa Republike Srpske.

Do samog kraja, stigla su četiri kluba, a to su domaćin Derventa, Prijedor, dobojska Sloga i Slavija iz Istočnog Sarajeva. 

Epitet prvog favorita turnira nose Dervenćani koji igraju sjajno ove sezone kako u Premijer ligi BiH, tako i u Kupu RS.

Za protivnika u polufinalu, domaćin turnira imat će starog premijerligaškog poznanika Prijedor. 

"Moji igrači i ja, ovo takmičenje shvatili smo veoma ozbiljno. Prije svega, drago nam je što smo upravo mi domaćini Kupa RS i što igramo pred svojim navijačima jer će to biti motiv više da stignemo do trofeja. Uvijek postavljamo visoke ciljeve, pa tako će biti i ovaj put. Želimo da trofej ostane u Derventi. Prvi protivnik je ekipa Prijedora, koju dobro poznajemo iz Premijer lige BiH, ukoliko njih prođemo, mislim da ne bi trebali imati većih problema u odbrani trofeja", naglasio je trener RK Derventa, Zoran Dokić.

U subotu od 17 sati u polufinalu igraju Sloga i Slavija, a od 19 se sastaju Derventa i Prijedor.

Finalni meč igra se u nedjelju od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi