Domaće pobjede Gradačca i Goražda

Rukometna Premijer liga BiH

Domaće pobjede Gradačca i Goražda

E. Škorić

Rukometaši Gradačca i Goražda ostvarili su domaće pobjede u utakmicama 26. kola Premijer lige BiH.

Gradačac je pred svojom publikom sa 32:23, poprilično lako, savladao Prijedor. To je za domaće bila 10. pobjeda kojom su obezbijedili opstanak. 

Haris Pedić je predvodio domaće sa devet golova, dok je Nermin Isić postigao šest, a po pet Edin Zrnić i Almir Doborac. Duško Hercegovac je sa pet golova bio najefikasniji gostujući igrač na parketu.

Goražde je sa 27:21 bilo bolje od Krivaje. Armin Marić i Nedim Pilav su postigli po šest golova u domaćem sastavu. Na suprotnoj strani Haris Bašić je također postigao šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.